video-til-pc

Video Til PC

Ønsker du at få overspillet din gammel video til PC?
Vi tilbyder at overspille dine gamle videofilm, og har udstyr til alle båndformater inkl. VHS, VHS-C, Hi8, Video8, DvMini osv. Vi udfører kun direkte overspilning, hvilket betyder, at du ikke får noget kvalitetstab.

Du sender blot dine videobånd til os, så overspiller vi dem og sender dem retur til dig. Du modtager en email, når dine bånd er modtaget og når de afsendes. I emailen er en faktura og et  link til hvor du kan downloade dine videofiler. Dine videofiler kan bruges til alle PC- og MAC-computere. Efter endt overspilning, returnerer vi dine bånd til dig. Det koster kun 119 kr. inkl. moms, uanset båndlængde og båndtype.

Klik på knappen nedenfor, og følg vejledning. Så overspiller vi din video til PC / MAC.

Prisen er kun 119 kr. per bånd uanset hvor langt dit bånd er, og uanset din båndtype.

Kundeanmeldelse:
“Vi har nogle små bånd fra vores barndom og fra vores børns fødsel. Vi har fået dem overspillet til vores computer. Glen rådede os til at tage backup af dem, ved at ligge dem på en usb-harddisk, hvis computeren stod af. Det en god service Glen ydede, og billedetkvaliteten og lyden på båndet er ganske flot. Vi kan kun anbefale med 13 og pil op.” -Erik Andersen, Frederiksberg

  • Vi overspillede 917 bånd i 2014
  • Vi giver dig den bedste kvalitet
  • Høj karakter på Trustpilot på 8,6
  • Kun 119 kr. per bånd med gratis DVD
  • Fast lav forsendelsespris på kun 38 kr.
  • Danmarks bedste kundeservice
Video til PC
Overspilningstyper ved video til PC
Video til PC
Overspilningsudstyr til Video til pc

Maskine til video til pc

Video til PC eller Mac

Som noget nyt, tilbyder vi nu også at overspille din video til PC, hvor du kan downloade din videofil fra vores server til din computer.

Vi overspiller fra Video8, HI8, DVD eller VHS til computer i filformatet MKV. Denne type videofil kan afspilles både på MAC og PC, og kan fuldt ud redigeres af dig selv på din computer. Det bliver lidt teknisk når man skal forklare, hvorfor vi benytter videofiltypen mkv, istedet for mpeg2 eller avi, men jeg skal forsøge at gøre det kort og simpelt. MKV er en meget nyt standard som har en masse fordele. F.eks. kan denne filtype indeholde HD-film og samtidig kun fylde ned til 25% af de andre filers størelser. Formatet kan meget nemt at redigere både på MAC og på PC, og kan nemt gøres med gratis programmer.

Vi har lavet videoer, som forklarer hvordan du kan redigere dine egen videofilm, og dette får du tilsendt sammen med din videofil.

Når din videofil er overspillet, så sender vi dine videobånd retur. Bemærk venligst, at videobåndene ikke tager skade af at blive overspillet.

 

Download dine videofile til din computer

Når dine bånd er overspillet, ligger vi dine videofile op på en server. En server er en computer, hvorfra du kan downloade dine videofile til din egen computer. Vi benytter Microsoft Server, men har også mulighed for at bruge Dropbox eller lægge filerne over på en harddisk, som du afleverer sammen med båndene.

Vi sender dig en email med din regning og et link, som du blot skal trykke på for at downloade dine film. Du har 7 dage til at downloade dine film, og de kan downloades til flere computere og ubegrænset antal gange.

Grafiske niveauer i fil

Garanti for bedste overspilning af din video til PC

Vi kan garantere, at selve overspilningen af dine bånd ikke kan gøres bedre, end vores resultat…… Vi benytter nemlig direkte overspilning, hvilket betyder, at vi overspiller båndet i “Realtime” til vores computer, som fanger signalet. Dermed går der ikke nogen kvalitet tabt. Vi har dog også lavet en lille guide, hvor du selv kan prøve at overspille vhs til dvd.

Herudover rengører vi vores udstyr hver måned, og benytter kun professionelt udstyr. Faktisk benytter vi samme videoafspillere som man gjorde i fjernsynsudsendelsesprogrammer.

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Levering 1-2 hverdage som altid - Support holder ferie indtil 3. august og derfor er der lidt længere svartider. God Sommer :-)