Video til DVD

Video Til DVD

Ligger du inde med gamle videobånd og gerne vil have disse overspillet fra video til dvd, så kan vi hjælpe dig med dette.

Vi laver direkte overspilning af dine bånd, dermed får du den bedst mulige kvalitet af din video. Vi har udstyr til alle båndtyper, og kan bla. tilbyde, at du også får dine film som videofiler til din Mac eller PC.

Vi har en kort leveringstid på 7-14 dage, og har en fast lav pris uanset båndtype og længde. Prisen er kun 119 kr. pr. bånd inkl. moms og en DVD-skive.

Vidste du, at vi ikke overspiller videobånd mere,
men du kan spare penge og gøre det selv…

Du skal blot brug dette:
videograbber & vores guide til at overspille vhs til DVD

Kundeanmeldelse:
“Jeg tog mig endelig sammen og sendte alle mine gamle VHS bånd afsted til digitalisering. Selvom at der var over 20 bånd,  fik jeg hurtigt kassen retur med bånd og DVD`er. Det hele var overskueligt og kvaliteten af DVD´erne var i top, så nu ligger det hele på computeren eller fjernsynet og er lige til at finde frem, når vi får lyst.”   -Loui Pedersen

  • Vi overspillede 917 bånd i 2014
  • Vi giver dig den bedste kvalitet
  • Høj karakter på Trustpilot på 8,6
  • Kun 119 kr. per bånd med gratis DVD
  • Fast lav forsendelsespris på kun 38 kr.
  • Danmarks bedste kundeservice
video til DVD med tilfredshedsgaranti
Overspilning af video til dvd
Video til DVD
Videooverspilnings-maskine hos medieland

Maskine til overspilning af video til dvd

Video til DVD i bedste kvalitet

Filmene ligger oftest på medier som videobånd og disse kan være slidte, beskidte eller have mistet båndets magnetisme. Derfor er det vigtigt, at man benytter det bedste udstyr, som også er rengjort, således at man undgår at miste filmkvalitet. Dette er udelukkende grunden til, at vi kun bruger professionelle videomaskiner, når vi overspiller videobånd til DVD. Såfremt man ikke gør dette, kan man risikere at få skærmflimmer, miste billeder og/eller lyd bestemte steder i filmen, da båndet ikke bliver aflæst ordenligt.

Vi renser vores udstyr hver uge og tjekker hver DVD inden vi afsender dem. Dette er nogle af de fremgangsmetoder vi bruger, for at undgå at der sker fejl. Yderligere har vi efter mange tests og erfaring besluttet, at kun bruge kvalitets DVD’ere, da nogle DVD-afspillere, kan have problemer med at læse de billigt produceret DVD’ere. Endvidere holder disse ikke særlig godt, og vi har set tilfælde, hvor enkelte DVD’ere bliver delvist ulæselige efter ca. 5 år.

Dette er ikke en risiko som man bør tage, når man får overspillet sine minder, og derfor mener vi, at man hellere bør give de få kroner mere pr. DVD-skive, og bruge dem som vi udelukkende bruger.

 

Vi forbedre dine videofilm

Selvom kvaliteten af filmen aldrig kan blive bedre end den, som den er optaget i, så tilbyder vi, at lave nogle rettelser som forbedre farverne, ændre mørk/lys-forhold og fjerner grynede billeder samt baggrundsstøj. Alt dette kan du få udført via vores optimeringspakke til kun 69 kr, som tilkøbes under bestillingsprocessen når du trykker på knappen “Bestil her”.

Vi kan yderligere tilbyde, at du kan få lavet din egen DVD film. Dette kan f.eks. være jeres bryllupsfilm, som lægges på en DVD sammen med et slideshow af billeder. Der bliver herefter lagt en menu på DVD’en, evt. baggrundsmusik og så sluttes det hele af med et cover med billeder, således DVD’en ligner en købe-DVD. Du kan læse mere under menupunktet “Lav din egen DVD”.

Såfremt du har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Grafiske nivauer ved overspilning

Vigtig information ved overspilning af din video til DVD

Når man overvejer om man skal overspille sine vhs til dvd, er det vigtigt at tage båndets alder med i betragtning. Jo ældre dit videobånd bliver, jo dårligere bliver filmen på båndet, og kan i værste tilfælde blive ulæselige.

Dette er pga. videobånd er magnetiske og denne magnetisme forsvinder gennem årene. Så jo tidligere du får overspillet dine videobånd, jo bedre. Afspillere og konvertere til diverse videobånd bliver også mere og mere sjældne, og derfor er det de færreste som har mulighed for at se sine film derhjemme. Så hvis man savner at se sine gamle filmminder, så er det nu muligt at gense dem, hvis du vælger at lade os overspille dem.

 

Lokal produktion, ikke i udlandet

Uden at pege fingre, så er der firmaer som har produktionen med overspilning fra vhs til DVD i udlandet. Dette bliver gjort grundet billigere arbejdskraft, men dette gør vi ikke. Alt arbejde bliver udført lokalt i vores virksomhed i Ølstykke, og dermed bliver dine dyrbare videobånd ikke sendt til udlandet.

Dette bevirker også, at vi har en kort leveringstid på kun 7-14 dage.

Sådan bestiller du overspilning af din video til DVD

Du skal blot klikke på den grønne knap som hedder “Bestil her“, som findes flere steder på denne side. Når vi har modtaget dine bånd, har vi en behandlingstid på 7-14 dage.

Når vi er færdige med opgaven, sender vi det hele til dig med regningen. Dette betyder, at du først betaler, når du har fået din bestilling, og har haft mulighed for at se disse overspilninger. Dette er en tillid vi stiller til dig som kunde, men også fordi vi står inde for vores services. HUSK, at vi også kan overspille din video til PC. Her får du videoen som en videofil af typen MKV. Denne kan afspilles både på PC samt MAC og endvidere kan du redigere filmen selv.

 

Lidt om de forskellige videoformater

Der er gennem de sidste 40 år blevet brugte mange forskellige båndformater til optagelse med videokamera. Dette er alt lige fra VHS-C, HI8 til MiniDV. VHS-båndet er det medie de fleste har overspillet deres familiefilm over på, men nu er disse bånd forældet og man har dermed sjældent mulighed for at se disse film. Man kan vel også sige, at VHS har gjort arbejdet godt i mange år. Producenterne er alt fra Sony, Kodak til Fujifilm.

VHS-båndet har eksisteret siden 70’erne, hvor de kom frem. Her konkurrerede de med andre medier som f.eks. Video2000 og Betamax, om at blive det fortrukne medie.

Senere kom VHS-båndene i en såkaldt Compact udgave(VHS-C). Dette brugte man i videokameraer og når man ville se disse, så brugte man en konverter, som gjorde båndet på størrelse med et VHS-bånd. Senere kom S-VHS frem, hvilke via en højere opløsning, gav en bedre billedkvalitet.

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen