PC hjælp

PC hjælp

NYT: Få en gratis fejlfinding af din pc på værkstedet, helt uden forpligtelser…..

Medieland tilbyder PC hjælp til private og mindre virksomheder. Vi blev stiftet i 2006 og kan med mange års erfaring og uddannelse tilbyder en god service til en lav pris.

Vi hjælper med mange forskellige problemer, såsom langsomme computere, printere som ikke vil udskrive, fejl på trådløse netværk og lignende. Vi tilbyder, at køre ud til dig og løse dit IT problem på stedet, eller hjælpe dig på vores værksted.

Vi tilbyder bla. PC hjælp til følgende problemer:
-Rensning af computervirus, maleware, spyware mm.
-Installation er trådløst netværk og printere
-Hjælp til langsomme computere
-Udskiftning af hardware(computerdele)

Vælg venligst nedenfor

PC hjælp på værkstedet

Kig forbi værkstedet med din computer, så tager vi en uforpligtende snak. Husk, at du kan få en gratis fejlfinding på værkstedet.
Timepris kun 489 kr.

Klik og bestil

Udkørende PC hjælp

Vi kører ud til dig for kun 89 kr. i kørsel og laver din computeren på stedet.
Vi har forskellige dele med i bilen.
Timepris kun 495 kr.

Klik og bestil
PC hjælp
Hardwareudskiftning
PC Hjælp hos Medieland
PC hjælp logo hos medieland
  • Vi startede i 2006 som “Din Computerhjælp”.
  • Vi har studeret MCSE – Microsoft Certified Systems Engineer.
  • Vi har pt. hjulpet over 800 private og 35 virksomheder.
  • Gratis fejlfinding på vores værksted.
  • Vi kører ud til dig for kun 89 kr.

Se vores pakkeløsninger

Professionel PC hjælp

Professionel PC hjælp til dig

Vi garanterer dig professionel PC hjælp til en lav pris. Det kan vi, da vi hele tiden optimerer vores arbejdsgang, passer på virksomhedens økonomi og har mange års erfaring (stiftet i 2006). Vi har pt. ydet PC hjælp til over 800 forskellige kunder, hvoraf mange er gengangere. Vi holder hele tiden vores viden ajour og er på kursus minimum 1 gang om året. Yderligt har vi studeret MCSE, som er Microsoft Certified Systems Engineer.

Men vi ønsker mere end blot at være de dygtigste….

Vi skal yde Danmarks bedste service, fordi vi ved hvor meget det betyder….. Det er vigtigt, at man føler sig tryg og ved man får en god service, når man afleverer sin computer et sted….. Vi ved godt, at der er mange virksomheder, som yder PC hjælp, men vi SKAL være de bedste og yde Danmarks bedste service.
Det er derfor, at du bør vælge os……

Vi opfordre gerne vores kunder til at se anmeldelser af Medieland på Trustpilot, hvor vi pt. har en score på 8.9 af 10, på Googles anmeldelser eller på vores hjemmeside….. Og husk, du er altid velkommen til at ringe, email, sms eller møde op i butikken, til en uforpligtende snak.

Udkørende PC hjælps bil

PC Hjælp som udkørende service

Afhængigt af hvad dit computerproblem indebærer, så kan det nogle gange godt betale sig, at vi kører ud til dig og fixer problemet på stedet. Det kan f.eks. være, at du ikke kan komme på internettet eller har flere småfejl på computeren. Fordelen er, at vi løser problemet på stedet og man dermed ikke skal pille alle stikkene ud af den stationære computer,  desuden er der bestemte it-problemer, såsom defekte trådløse netværk, hvor det løses bedst på kundens bopæl. Yderligere er det muligvis en ekstra fordel, at ældre ikke behøves slæbe PC´en  ned i butikken.

Har i dele med i bilen?
Ja, det har vi. Vi har et bredt udvalg, så hvis der er en del som er stået af, kan vi skifte delen med det samme. Delene sælges til normal butikspris.

Vores online assistance

Online PC assistance

De fleste kender nok problemet, at man sætter sig ned foran sin PC, for at lave noget vigtig eller noget som ikke kan vente. Pludselig vil din PC ikke sende email, starte skriveprogrammet op eller en anden dum fejl.

Løsningen er online PC hjælp, hvor vi tilslutter til din PC over internettet med en sikker krypteret forbindelse. På denne måde kan vi se dét, som du kan se på din skærm. Herefter kan du vise os problemet, og mens vi fixer dette, kan du ordne vasketøj, lave aftensmad eller se på din skærm hvordan problemet løses.

Det er ligegyldigt hvor du befinder dig i Danmark, og det er ganske nemt….. Fordelen er også, at du næsten slipper for ventetid…

Prisen for online PC hjælp er kun 495 kr. inkl. moms.

Hvordan bestiller jeg tid til min computer ?

Hvis du er i tvivl om hvordan du gør, så er du altid velkommen til at ringe, sms eller email til os, og du kan finde kontaktinformationen på Kontakt os-siden.

Du kan enten kigge forbi Medieland, så kigger vi sammen på problemet og tager en uforpligtende snak.
Se adresse, kontaktinformation og åbningstider her.

Du kan også ringe eller skrive til os, så laver vi en aftale om udkørende service eller du kigger forbi værkstedet. Ved udkørende service, plejer vi at aftale at vi f.eks. kommer mellem kl. 9 og 13, men ringer 30 min. før ankomst.

Husk, at ved aflysning af aftaler ved udkørende service, så skal dette ske dagen før. Hvis der ikke aflyses dagen før, skal der betales prisen for 1 times udkørende teknikker, samt kørsel, hvis vi er kørt.

Bestil vores PC hjælp
Multimeter til reparation af computer

Reparation af bærbar PC

Har du en bærbar PC, som er gået i stykker? Så kan vi også hjælpe med dette. Vi har et værksted, som er komplet udstyret med alt, som skal bruges for at lave din bærbare PC.

De fleste reparationer bliver foretaget af vores teknikker Lasse, som er uddannet indenfor elektronik og har mange års erfaring med mobilreparation og reparation af bærebare PC´ere.

Det er dog ikke altid, at det kan betale sig at lave en bærbar computer, da priserne for en ny computer er lavere end aldrig før. I disse tilfælde er det godt, at vi fejlfinder din computer gratis på vores værksted, således at du kan få en professionel vurdering af, hvad det vil koste at få lavet din bærbare PC, og hvorvidt det kan betale sig……

Vi kan også tilbyde en lånecomputer, mens vi reparerer din PC.

Vores hardware(computerdele) kommer kun fra Danmark og andre Europæiske leverandører. Dette er pga. dårlig erfaring med kinesiske leverandører. Vi har af bitter erfaring oplevet, at deres dele var af dårlig kvalitet, de var defekte ved ankomst, de sendte de forkerte dele eller der var mangler i de sæt af dele, som de sendte. Derfor benytter vi kun dele fra Danmark eller europæiske leverandører.

Personlig garanti for godt arbejde

Jeg har mange år arbejdet med computerhjælp til private og mindre virksomheder, og har fået stor erfaring. Jeg har bla. ydet computerhjælp til ældre, serviceaftaler til mindre virksomheder og hjulpet den almindelige borger med hverdagens computerproblemer.

Faktisk er der ikke problemer, jeg ikke kan løse indenfor denne del af computerservice-branchen. Såfremt et program eller hardware driller, så finder jeg altid en løsning. Jeg kan garanterer dig, at du får et godt udført arbejde.


“Vores compuer var blevet meget langsom, og vi var lige ved at købe en ny. Istedet ringede vi til Medieland, som tilsluttede via fjernstyringsprogram og vupti, så kørte den meget hurtigere. Medieland++”

-Birgitte Hansen, Egedal.

“Vi vil gerne have din mening, så vi kan forbedre os. Send os gerne en email med ris/ros”

-Glen Rose, Medieland

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Summary
PC hjælp
User Rating
5 based on 2 votes
Service Type
PC hjælp
Provider Name
Medieland,
Area
Danmark
Description
pc hjælp til lave priser