Computer Reparation med gratis fejlfinding

Medieland tilbyder computer reparation til private og mindre virksomheder. Firmaet blev startet tilbage i 2006 og har haft over 800 kunder.

Vi hjælper bla. med reparation af bærbare og stationære computere, revnet skærme, løse strømstik og så får du gratis fejlfinding af din computer, hvis du vælger at lade os reparerer den. Prisen er kun 489 kr. pr. time inkl. moms, men vi giver gerne et fast tilbud.

Vores kunder giver os gode anmeldelser. På vores hjemmeside har vi mange gode kundeudtalelser og på Trustpilot har vi en score på 8.9 ud af 10 .

Gode kundeanmeldelser
vi har f.eks. 8.9 af 10 på Trustpilot

Gratis fejlfinding
hvis du lader os reparerer den

11 års erfaring
over 800 kunder kan ikke tage fejl

Min bærbare computer ville ikke starte, men Medieland lavede den til en aftalt pris. Anbefales++

Marie Hansen

Marie Hansen

Fik lavet et strømstik i min laptop. God service, jeg er glad for dem.

Ejvind Rubæk

Ejvind Rubæk

Professionel computerreparation hos medieland

Professionel computer reparation

Der er mange virksomheder som udfører computer reparation på internettet, og ærligt talt, så ligger prisen på de seriøse virksomheder omkring samme niveau. Men hvordan udmærker man sig så? Hvordan gør vi, så du, som kunde, vil vælge os?

Svaret er simpelt for os, vi skal være de bedste indenfor vores felt. Vi skal tilbyde top professionel computer reparation, med Danmarks bedste service.

Vi har arbejdet med computer reparation og lignende IT-support siden 2006, hvor Medieland blev stiftet. Dette betyder også, at vi har opbygget meget erfaring med vores over 800 kunder, som hovedsageligt er private, men også mindre virksomheder. Vi oplever tit, at vores kunder kontakter os gentagne gange, hvilket må være et bevis for, at de er glade for vores service. Dette kan dog også ses i anmeldelserne på Trustpilot, Google anmeldelser og på vores hjemmeside.

Computerreparation som udkørende service

Computer reparation som udkørende service

Vi oplever ofte, at vores kunder foretrækker, at vi kører ud til deres bopæl, og løser deres computerproblem hos på stedet. Dette kan nogle gange godt betale sig, men det afhænger meget af problemet, da en opgave med computer reparation, kan være vidt forskellige ting.

Vi har ofte udkørende computer reparation roskilde og indre by, hvor de typiske problemer vi løser er fejl på trådløst netværk, problemer med trådløse printere og flere mindre fejl med computeren. Fordelen ved udkørende service er, at f.eks. ældre kunder selv kan påvise fejlen, men også slipper for at pille stikkene ud og slæbe computeren ned på værkstedet……

Hvordan bestiller jeg tid til min PC ?

Du er altid velkommen til at ring til os eller skrive en besked på kontakt os-siden, som du finder her.

Du kan bestille tid på følgende måder:

  1. Kig forbi Medieland, så kigger vi på problemet og tager en kort snak om hvad vi gør. Du kan se adresse og åbningstider på Kontakt os-siden, som du finder ved at klikke på denne tekst.
  2. Du ringer eller skriver til os, så aftaler vi om du vil aflevere den på værkstedet eller du ønsker udkørende service. Ved udkørende service, aftaler vi f.eks. at vi kommer mellem kl. 9.00 og 12.00, og evt. ringer ½ time før ankomst.

Vi har altid dele med i bilen, så vi kan udskifte hardware i din computer, hvis noget er gået fysisk i stykker. Disse dele sælges naturligvis til almindelig butikspris.

Hvis du har bestilt udkørende computer reparation, og vil aflyse, så skal dette ske dagen før, da vi ellers ikke kan planlægge vores dage. Glemmer du at aflyse, så skal der betales 1 times service for udkørende teknikker, men ikke kørsel, hvis vi ikke er kørt ud.

Bestilling til din PC
Bærbar-computer-multimeter

Reparation af bærbar computer

Vi reparerer også bærbare computere, hvilket vores teknikker Lasse klarer. Han er uddannet indenfor elektronik, og har mange års erfaring med computer reparation.

I vores værksted kan vi hjælpe med reparation af laptop skærm, væskeskader, ødelagte strømstik osv.

Nogle gange kan det f.eks. være bundkortet som er brændt af, og dette kan ofte ikke betale sig at få lavet. I disse tilfælde er det godt, at vi fejlfinder din computer gratis på værkstedet…..

Bemærk, at vi kun bruger dele fra Danmark og Europa, da vi har haft dårlig erfaring med kinesiske reservedele. Ofte fremsendte kinesiske leverandører de forkerte dele, der manglede dele eller de var i dårlig kvalitet. Vi ønsker at stå inde for vores reparation samt at dine nye dele holder, og dette kan vi kun med reservedele fra Danmark og Europa.

Ønsker du en lånecomputer mens vi reparerer din computer, så kan vi også hjælpe med dette.

Personlig garanti for godt arbejde

Jeg har mange år arbejdet med IT hjælp til private og mindre virksomheder, og har fået stor erfaring. Jeg har bla. ydet computerhjælp til ældre, serviceaftaler til mindre virksomheder og hjulpet den almindelige borger med hverdagens computerproblemer.

Faktisk er der ikke problemer, jeg ikke kan løse indenfor denne del af computerservice-branchen. Såfremt et program eller hardware driller, så finder jeg altid en løsning. Jeg kan garanterer dig, at du får et godt udført arbejde.

computer-online-assistance

Online computerassistance

Det er ikke første gang, at følgende problem sker:  Man sætter sig ned foran computeren, for at lave noget vigtigt arbejde eller noget som ikke kan vente, og pludselig vil f.eks. din email ikke sende, dit skrive program ikke åbne eller du får en anden dum fejl.

Løsningen er vores online computer reparation, hvor vi via internettet logger på din computer, og fixer dit problem med det samme. Det er nemt og du får hurtig hjælp, uanset hvor du befinder dig i Danmark. På denne måde kan vi, næsten helt uden ventetid, udføre computer reparation København eller i Århus.

Prisen for online computer reparation er den laveste pris vi har, nemlig timepris for værkstedreparation på 489 kr. Inkl. moms.


“Vores compuer var blevet meget langsom, og vi var lige ved at købe en ny. Istedet ringede vi til Medieland, som tilsluttede via fjernstyringsprogram og vupti, så kørte den meget hurtigere. Medieland++”

-Birgitte Hansen, Egedal.

“Vi vil gerne have din mening, så vi kan forbedre os. Send os gerne en email med ris/ros”

-Glen Rose, Medieland

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Summary
Computer reparation
User Rating
4.5 based on 3 votes
Service Type
Computer reparation
Provider Name
Medieland,
Area
Danmark
Description
Computerreparation til lave priser
Grundet Coronavirus er der en risiko for forlænget leveringstid på op til 6 dage.