Computerhjælp med gratis fejlfinding

Medieland er stedet, som yder computerhjælp til private og mindre virksomheder. Glen startede firmaet i 2006 og har haft over 800 kunder samt fået en masse erfaring.

Vi hjælper bla. med langsomme computere, revnet laptop-skærme, startproblemer og tilbyder gratis fejlfinding af din computer, hvis du vælger at lade os reparerer den. Vores timepris er kun 489 kr. pr. time, men vi giver dig også gerne en fast pris på din reparation, så du kender prisen på forhånd.

Vores kunder giver os gode anmeldelser. På Trustpilot ligger vi pt. på 8.9 ud af 10 og på vores hjemmeside har vi mange gode kundeudtalelser.

Gode kundeanmeldelser
vi har f.eks. 8.9 af 10 på Trustpilot

Gratis fejlfinding
hvis du lader os reparerer den

11 års erfaring
over 800 kunder kan ikke tage fejl

Min bærbare computer ville ikke starte, men Medieland lavede den til en aftalt pris. Anbefales++

Marie Hansen

Marie Hansen

Fik lavet et strømstik i min laptop. God service, jeg er glad for dem.

Ejvind Rubæk

Ejvind Rubæk

Computerhjælp som udkørende service

Det er ikke altid smartest og nemmest, at pille alle stikkene ud af sin computer, for at køre ned og aflevere den på et værksted. Selvom vi har en hurtig behandlingstid, så giver det nogle gange mere mening, at få computerhjælp hjemme på bopælen.

Vi ser typisk problemer såsom langsomme computere, fejlmeddelelser samt spørgsmål til brug af programmer. Disse problemer kan være lettere at løse på bopælen, og derved kan vores kunder også påvise det præcise problem på deres PC, som han/hun ønsker hjælp til at løse.

 

Desværre kan vi ikke give PC hjælp gratis, men vi har nogle fornuftige priser:
Timeprisen er kun 495 kr. pr. time og kørslen koster 89 kr., såfremt du bor indenfor 40 km. af vores virksomhed på Roarsvej 33, 3650 Ølstykke.

Du kan evt. bruge Google Maps (klik her) og måle afstanden. Du er også velkommen til at ringe til os. Såfremt du bor længere væk end 40 km., koster det 7,90 kr. pr. ekstra km. Har du en computerdel som skal skiftes, så har vi altid dele med i bilen, som kan købes til almindelig butikspris.

Alle priser er inkl. moms.

Online computerhjælp med Medieland

Professionel computerhjælp

Vi tilbyder professionel computerhjælp, når du står i den triste situation, hvor din laptop, printer eller stationære PC driller.

Vi har udført computerreparation siden 2006, hvor Medieland blev stiftet, og har begge studeret MCSE – Microsoft Certified Systems Engineer. Herudover tager vi løbende kurser, for at holde vores viden “up to date”, så vi altid kan give vores kunder den bedste og nyeste viden/teknologi.

Med professionel computerhjælp giver vi dig garanti for, at du får et godt udført arbejde, og dine computerproblemer er løst, når vi er færdige.

Vi oplever ofte, at vores kunder kontakter os gentagende gange, hvilket er et bevis for, at de er glade for vores service. Dette er naturligvis meget vigtigt for os, eftersom at vi lever af vores kunder. Vores målsætning er derfor, at vi skal være de bedste til vores arbejde, men vi synes også, at det er  vigtigt, at vores kunder føler sig godt/pænt behandlet.

Vores motto: Vi skal være de bedste til vores arbejde og yde Danmarks bedste kundeservice.

Vi håber, at du vil benytte os, når du skal have hjælp til computerproblemer. Klik blot på den grønne knap nedenfor.

Hvordan bestiller jeg tid ?

Du kan få repareret din computer på følgende 2 måder:

1. Du kommer forbi Medieland på vores adresse, så kigger vi på problemet. Du kan se åbningstider og adresse på vores kontaktside her: Kontakt os.

2. Du ringer til os, så aftaler vi en tid, hvor vi kommer ud og laver din PC. Vi aftaler f.eks., at vi kommer mellem kl. 10.00-13.00, og så ringer vi 1/2 time før.

Såfremt du skal afbestille, skal dette ske senest dagen før, da vi ellers har svært ved at planlægge vores dag. Afbestiller du dagen før, skal du selvfølgelig ikke betale noget, men afbestiller du ikke, glemmer det eller ikke er hjemme, skal den fulde pris betales.

Vi har altid dele med i bilen, når vi skal udføre udkørende computerhjælp. Det sker nemlig ofte, at en del er stået af i computeren. Disse dele sælges til samme pris som i butikkerne, og installationen er selvfølgelig en del af servicen.

Bestil vores PC hjælp
Multimeter til reparation af computer

Hjælp til din bærbar computer

Er din bærbare computer gået i stykker?

I vores værksted, kan hjælpe dig med væskeskader, defekte strømstik, ødelagte skærme osv. Vi har et komplet udstyret elektronikværksted med alt værktøjet som kræves, til at fixe din computer.

Vores sagsbehandlingssystem holder dig løbende opdateret med statussen på din reparation, så du kan se hvornår du kan forvente din computer færdig.
Ønsker du en lånecomputer, kan vi også hjælpe med dette.

Vi bestiller IKKE vores dele fra kinesiske leverandører, da vi har dårlige erfaringer med dette. De fremsender ofte forkerte dele, hvilket forlænger behandlingstiden. Yderligere er deres dele ofte billigt produceret, hvilket giver en dårlig kvalitet. I stedet benytter vi kun orginale reservedele fra Danmark og andre leverandører i Europa.

Personlig garanti for godt arbejde

Jeg har i mange år arbejdet med computerhjælp til private og mindre virksomheder, og har fået stor erfaring. Jeg har bla. ydet computerhjælp til ældre, serviceaftaler til mindre virksomheder og hjulpet den almindelige borger med hverdagens computerproblemer.

Faktisk er der ikke problemer, jeg ikke kan løse indenfor denne del af computerservice-branchen. Såfremt et program eller hardware driller, så finder jeg altid en løsning. Jeg kan garanterer dig, at du får et godt udført arbejde.

Online computerhjælp med Medieland

Computerhjælp Online

Nogle gange står man i den situation, at man har et problem som skal løses her og nu…  Dette kan vi også hjælpe med, ved at tilbyde computer hjælp online.
Det foregår sådan, at vi tilslutter til din computer via internettet, med en kode som du giver os.  På denne måde, kan vi se indholdet af din skærm på vores computer, og yde øjeblikkelig computerhjælp online.

Det er lige meget hvor du befinder dig i Danmark, da du kan få computerhjælp København, Århus eller Køge. Det eneste tidspunkt hvor vi ikke kan hjælpe med online computerhjælp, er hvis du ikke har internet eller din computer slet ikke vil starte.


“Vores computer var blevet meget langsom, og vi var lige ved at købe en ny. Istedet ringede vi til Medieland, som tilsluttede via fjernstyringsprogram og vupti, så kørte den meget hurtigere. Godt arbejde”

-Birgitte Hansen, Egedal.

“Vi vil gerne have din mening, så vi kan forbedre os. Send os gerne en email med ris/ros”

-Glen Rose, Medieland

Omtalt i Søndagsavisen og Lokalavisen

Andre kunder syntes godt om disse lignende sider:
ComputerreparationIT SupportIT hjælp

Summary
Computerhjælp
User Rating
3.5 based on 6 votes
Service Type
Computerhjælp
Provider Name
Medieland,
Area
Danmark
Description
Computerhjælp til lave priser
Levering 1-2 hverdage som altid - Support holder ferie indtil 3. august og derfor er der lidt længere svartider. God Sommer :-)