Her er planen for 2015

Her er planen for 2015

Hej igen
Så kom vi ind i 2015, eller jaeee det er faktisk en måned siden, men der har været rigtigt travlt hen over julen. Så dette indlæg har måtte vente lidt :-)

Vi har netop frigivet vores nye hjemmeside….. Ja, ny hjemmeside endnu en gang, men jeg var simpelthen ikke tilfreds med den gamle hjemmeside, da den var meget tung og langsom….. Det er også derfor, at jeg har fokuseret ekstra meget på hastigheden på den nye hjemmeide…. og den er da vores hurtigste hjemmeside til dags dato…. Den er faktisk hurtigere end 87% af hjemmesiderne på internettet…..

Du får track and trace på alle pakker Vi har indledt et samarbejde med Becher-Madsen Service, som står for professionel pakning af alle vores pakker og forsendelse. Dermed får du track and trace på alle dine pakker, som iøvrigt sendes med Post Danmark.

Download fra vores server placeret hos Google Vi har købt plads hos Google, så du kan downloade dine videofiler herfra, hvis du bestiller overførel til videofiler.

Og sidst men ikke mindst, så kommer der mange flere “Gør det selv”-artikler Vi har fået en rigtig flot modtagelse på artiklen Sådan kan du overspille VHS til DVD, og jeg har besluttet at lave flere artikler i år. Hvor mange ved jeg ikke, men regner med at det bliver ca. 12 stk. Disse vil indeholde tekst, billeder og videoer :-)

Det var lidt om planerne for i år. De fleste af dem er allerede påbegyndt, og jeg håber du bliver glade for dem.Har du nogle spørgsmål vedrørende dette indlæg, så skriv endelig.

 

Ha en skøn dag

Glen

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Levering 1-2 hverdage som altid - Support holder ferie indtil 3 august. God Sommer :-)