Børneur Med GPS

Børneur med GPS

Børneur Med GPS

Børneur med gps er en super god ide…… eller er det overvågning af dit barn….

Okay, lad mig starte med min pointe: Der er mange forskellige meninger omkring de nye børneure med GPS. Flok er lynhurtige til at kalde det overvågning af dit barn og i gamle dage overlevede man fint uden…..

Til det kan jeg kun sige 2 ting:

 1. Vi lever ikke i gamle dage. Sammenlign det med, at der var ikke computere dengang, men det er der nu. Skulle vi så også lade vær med at bruge dem 🙂
 2. Det er kun overvågning, hvis du bruger det til overvågning. Kort sagt, det afhænger af hvordan du bruger det.

 

Jeg har to skønne døtre på 3 og 6 år, og jeg har købt et børneur med GPS til mine børn. Lad mig kort forklare dig hvorfor. Jeg har arbejdet som politibetjent i 11 år, så ja, jeg er nok lidt ramt af ting jeg har set og et ønske om at have tjek på tingene… Men alle jeg har talt med omkring disse børneure, har faktisk givet mig ret….

Sidste sommer var jeg i zoologisk have med mine børn, og vi var to familier afsted med 5 børn. Der var rigtig mange mennesker, da det var i sommerferien. Pludselig mens vi gik og snakkede, var jeg uopmærksom i et kort øjeblik og så var min ene datter på 6 år forsvundet. Heldigvis opdagede vi det ret hurtigt, og der var en sød medarbejder i sådan en golfvogn, som havde taget hende med.  Så vi havde hjertebanken og let panik i et kort øjeblik.

LIGE PRÆCIS DER, ville det havde været skønt at hun havde et børneur med GPS, fordi så kunne hun trykke på SOS knappen, som havde ringet min mobiltelefon op og hun kunne have talt med mig. Herefter kunne jeg se hendes lokation på App´en.

Jeg kan nemt komme i tanke om andre situationer jeg bliver glad for uret:

 • Hvis jeg var på arbejde og ville vide om mit barn var kommet godt hjem fra skole
 • Vi er på udflugter eller rejse
 • Mit barn er ude og lege og skulle komme hjem når der er mad. Så ringer man uret op.
 • Opsætte et såkaldt “virtuelt hegn” på appen. Så får du besked, hvis barnet bevæger sig får langt væk.

 

Det ur, som jeg har købt er dette ur, som har klaret sig super godt i tests, og som jeg selv har testet blandt 8 forskellige. Det er helt klar det bedste, hvilket også er grunden til vi sælger det i Medieland.

 

Klik på billedet for at læse mere og bestille et ur

myki børneur med gps

Er et børneur med GPS sikkert? og hvad kan de?

De personer som jeg har talt med omkring dette, har ofte spurgt om det er sikkert at giver barnet et ur med telefon. De er i tvivl om andre personer kan ringe eller sms barnet, men de kan de altså ikke. Generalt er de sådan, at alle børneur med GPS kan man kun ringe eller skrive til, såfremt dit nummer er programmeret ind i uret.

 

SOS-knap på børneure

 

Mulighederne og funktionerne er de samme i alle disse børneure, uanset om du køber et drengeur eller pigeur. Den eneste forskel er farverne.

Først og fremmest kan de selvfølgelig vise tid, dag og dato, men herudover kan de også vise hvor dit barn befinder sig “realtime”. Dvs. hvor dit barn befinder sig nu, og det ser du via en APP, som du downloader til telefonen. Det bedste børneur med GPS bruger op til 24 satellitter, for at få en meget præcis gengivelse.

Der medfølger oftest en App, som fungerer til iPhone og Android, hvor det er muligt at bruge forskellige funktioner, såsom at lave et såkaldt “virtuelt hegn”. Det betyder, at hvis barnet bevæger sig ud fra dette område, så får man automatisk besked.

Børneure´s batterilevetid

Batteri til børneur med GPSLigesom i din telefon som også bruger GPS, så er et god batteri drøn vigtigt i et børneur med GPS. De bruger nemlig mere strøm end et almindeligt drenge armbåndsur, fordi det hele tiden skal holde øje med GPS positionerne.

De fleste batterier ligger fra 400 mAh og op til 600 mAh. Herudover betyder det også meget hvilken chip der sidder i uret, da nogle af dem bruger mere end andre. Det er dog ikke altid at producenten oplyser dette, og jeg har kun set det en gang. Så du skal reelt gå efter, hvad de oplyser at standbytiden er. Pt. er den højeste 72 timer.

Herudover er der den typiske sætning man plejer at sige “Du skal oplade det fuld og lade det miste alt strømmen til det går ud” – NEJ, det skal du ikke 🙂   Det er et levn fra gamle dage, hvor man brugte andre batterier. Disse børneure bruger Lithium Ion batterier, som du godt må klatlade, dvs. at kun lade lidt en gang imellem, uden at lade det helt op. Så bare giv den gas!

Alle børneure med GPS som jeg har set, oplades via et USB-stik og kan tilsluttes en oplader i stikkontakten eller i din computer´s USB-port.

Hvad skal du være opmærksom på?

Jeg har som sagt testet 9 forskellige ure, og lavet en del research, inden jeg bestilte et ur med GPS tracker hjem til Medieland, og der er meget forskel.

Det nogle af de vigste ting, er at et ur med gps, nemt kan bliver stort og klodset. Det skal passe til barnets arm og så skal det være behageligt at have på. Ellers gider barnet ikke have det på. Flere af de billige mærker er ikke særligt behagelige at bære og nogle enkelte har problemer med dårlig GPS posistion. Så køb gerne noget ordenligt, hvis du med sikkerhed vil undgå disse problemer.

Herudover skal du være opmærksom på at batteriet kan holde i 72 timer på standby, som pt. er normen.

Jeg håber du kunne bruge denne lille artikel om børneur med GPS til noget. Spørg gerne i kommentarene nedenfor, hvis du har nogle spørgsmål.

Summary
Børneur med GPS
Article Name
Børneur med GPS
Description
Test af forskellige børneure med gps og hvordan du bruger det korrekt
Author
Publisher Name
Medieland
Publisher Logo

Share this post

Comments (71)

 • Christina Madsen

  Hej. Nyttig læsning. Har en dreng på 6 som jeg overvejer denne mulighed til. Hvilket mærke vil du anbefale?
  Mvh Christina Madsen

  5. juni 2018 at 6:23
 • Glen

  Hej Christina

  Jeg vil helt klart anbefale MyKi-urene, de koster lidt mere, men det fungerer langt bedre. Dette er også grunden til, at det kun bliver disse myki som jeg vil tage ind i sortimentet i fremtiden, da de andre ure fra taiwan osv., simpelthen ikke er gode nok.

  6. juni 2018 at 9:04
 • Ginnie

  Hej, jeg overvejer kraftigt at købe et, men er det vandtæt?

  15. juni 2018 at 9:01
 • Glen

  Hej Gina

  Det er vandtæt i den forstand, at det tåler regnvejr og lidt vand, som hvis dit barn vasker hænder og kommer til at pjaske vand på det.

  Men det kan ikke tåle en tur i svømmehallen:-)

  15. juni 2018 at 9:08
 • Anna E.

  Hej
  Jeg har læst, at de i Tyskland har forbudt urene, grundet at de er alt for lette at hacke. Derved bliver de direkte farlige, da fremmede så kan hacke sig ind på uret og kontakte barnet. Ved du noget om problematikken? Og ved du, om nogle af urene har sikkerhed på, hvorved de ikke så let kan hackes?
  Venligst
  Anna E.

  16. juni 2018 at 20:29
 • Glen

  Hej Anna

  Det er korrekt, jeg har også læst om dette. Dette omhandler de billige kinesiske modeller som man f.eks. kan købe på Wish.
  Disse modeller kan man nemlig sende sms kommandoer til, og dermed manipulere alt i uret.
  Du kan læse om det her:
  https://findmykids.org/blog/en/setting-of-gps-watch-for-kids-using-sms-commands

  De ure vi sælger er sikre, og kan ikke manipuleres på samme måde. De hedder MyKi og firmaet ligger Prag.

  God dag

  17. juni 2018 at 8:50
 • Tine

  Hej. Hvordan er sikkerheden i myki forhold til at uret bliver hacket? Kan se Tyskland har forbudt disse ure til. børn og Tænk har anmeldt nogle mærker til forbrugerrådet.
  Kan jeg bruge hvilket som helst taletidskort eller abonnement til uret. Kan se at nogle fabrikanter skriver at 3 simkort ikke virker i deres produkt?

  Venlig hilsen
  Tine

  24. juni 2018 at 7:54
 • Glen

  Hej

  De ure du læser om er typisk de billige kinesiske, som du kan købe på ebay og Wish.
  Problemet ved disse ure er, at man kan sende sms komandoer til dem, hvis man
  har telefonnummeret. Du kan læse uddybende om dem her:
  https://findmykids.org/blog/en/setting-of-gps-watch-for-kids-using-sms-commands

  Dette kan man ikke med vores MyKi ure, og derfor er de sikre.
  Mht. taletidskort, så kan man bruge alle udbydere til vores MyKi-ur.

  Håber det var svar nok, ellers skriver du blot igen

  25. juni 2018 at 8:46
 • Sisse

  Hej Glen.

  Du skriver, at din datter på 3 år har fået et MyKi ur. Kan hun finde ud af at bruge det? Jeg har selvfølgelig læst om det med hacking og var bekymret for dette, men som jeg kan læse af andre spørgsmål, du har svaret på, er dette ur sikkert. Jeg har en dreng på 7 år, som det vil være perfekt til, men jeg ved ikke om min datter på 3 1/2 år er for lille til det.

  Hilsen Sisse

  4. juli 2018 at 12:11
 • Glen

  Ja, det kan hun godt, der er et ikon af en mand og af en kvinde, så det er meget intuativt, hvem hun ønsker at ringe til. Hun bruger det dog ikke til at ringe til os, men går med det fordi hun synes det er sejt/sjovt. Vi bruger det som gps sporing. Man kan bare lade vær med at programmere telefonnummere ind eller slå spærring af opkald til, hvis man er bekymret for barnet ikke kan styre det pga. alderen. Der er massere af muligheder 🙂

  5. juli 2018 at 9:37
 • henrik

  hej. VI vi gerne have en GPS tracker til vores 2 drenge på 3 og 4 år. VI kan egentlig godt undvære Telefonfunktionen indtil de bliver lidt ældre. Vil egentlig bare have en GPS key, som vi kan hænge på deres bukser men det er ikke lykkedes at finde.

  Myki er måske lidt overkill men vi kan jo bruge telefonfunktion på et senere tidspunkt. Virker Myki uret fint nok uden Telefonfunktionen?

  7. juli 2018 at 15:31
 • Glen

  Ja det fungerer fint. I kan gøre det på flere måder, enten deaktivere opkaldsfunktionen eller bare ikke indtaste nogle telefonnummeret i uret.

  8. juli 2018 at 17:42
 • Maria

  Hej

  Kan det bruges i udlandet – eller skal man så have sinkort i

  11. juli 2018 at 10:57
 • Glen

  Ja det kan den. Bare sørg for at i har udlandstelefoni, og udbyderen har 2g. Det har Telia og flere andre.

  20. juli 2018 at 17:39
 • Randi Wagner

  Hvilken app skal bruges til My
  Ki uret?
  Jeg havde et Gator ur til min 7 årige, som skulle styres via SeTracker, og det fungerede bare SLET IKKE.

  31. juli 2018 at 17:28
 • Glen

  Hej Randi

  Nej, der er en del ure som bruger SEtracker, men det er virkelig et dårligt program. Det er oftest også dette som de billige kina ure bruger.

  Myki børneuret som vi sælger bruger deres eget program, og jeg kan love dig, at det fungerer perfekt!

  1. august 2018 at 11:03
 • Simone

  Hej.
  Var i færd med at bestille uret, men det står det er eksklusivt abonnent, hvad menes der med dette? Kræver uret sim kort, altså et telefon abonnement? Eller hvordan?

  5. august 2018 at 19:12
 • Glen

  Hej Simone

  Ja, det skal bruge simkort, hvis du skal kunne ringe/sms til det, og for at finde GPS positionen.

  6. august 2018 at 11:01
 • Charlotte

  Hej Glen
  Vi har i forvejen et ur af andet mærke til vores søn, men det løber tør for batteri inden han når hjem fra skole.
  Fuld opladet når han tager afsted – også går fidus med GPS og at han kommer sikkert hjem lidt i vasken.

  Hvad er jeres erfaring med batteri på MyKi uret?

  23. august 2018 at 9:39
 • Glen

  Hej Charlotte

  Det holder 2 dage for min datter, men vi oplader det alligevel hver nat. Dog glemmer vi at lade det engang imellem, men så kan det alligevel holde 2. dagen

  31. august 2018 at 10:58
 • Lise

  Hej! Jeg er kommet til at købe et af de for billige mærker fra Kina. Det fungerer på mange måder ok, bortset fra, at app’en er dårlig og allerværst, at der er problemer med dårlig GPS position, som ikke er præcis. Er Myki børneuret garanteret præcis?

  10. september 2018 at 21:20
 • Glen

  Hej Lise
  Ja, jeg har prøvet adskillige ure inkl. kineser-modeller. Jeg garanterer dig, at Myki børneur med gps fungerer perfekt. De har også deres helt egen APP

  17. september 2018 at 14:38
 • Camilla N

  Hej Glen,

  Jeg har en pige på 7 med tendens til at stille af fra skole og sfo, derfor overvejer jeg sådan et ur, da jeg ved at hun ikke endnu kan styre at have mobil med i skole.
  Dog ville jeg aldrig få hende til at tage de der gyslige farver på – og så har det jo ingen funktion.

  Er dette ur ikke sikkert? Wonlex q50

  Og hvor meget data bruger I? Hvilket abonnement?

  Mvh Camilla.

  26. september 2018 at 9:41
 • Glen

  Hej Camilla.

  Nej det ur som du snakker om, er ikke sikkert. Det er q50 og kommer fra Kina. Jeg har testet præcis dette ur og man kan nemt sende sms koder til det.

  De ure vi sælger er sikkert. Jeg tror ikke du har kigget på farverne på vores hjemmeside. Der er også helt sorte og helt hvide versioner som vi sælger:
  Børneur GPS i forskellige farver

  26. september 2018 at 9:51
 • Maja

  Hej Glen.
  Jeg har lige bestilt et Myki ur hos jer og glæder mig, til det lander. Hvilken type simkort skal man bruge til det?
  Mvh. Maja

  10. oktober 2018 at 6:47
 • Glen

  Hej Maja

  Man plejer nu om dage, at få sådan et universalt simkort, som kan “trykkes” ud i den ønskede størrelse. Men ellers er det micro sim.

  10. oktober 2018 at 14:10
 • Dina Blander

  Hej Glen
  Kan uret registrere når det bliver taget af?

  23. oktober 2018 at 20:05
 • Glen

  Hej Dina

  Ja der sidder en følger, som kan sende en sms, når uret bliver taget af eller på

  24. oktober 2018 at 22:24
 • Dorthe Holtzmann

  Børnene kan ringe til mor og far men kan vi og bedsteforældre også ringe til dem eller kan vi kun sende beskeder? Kan det hackes?

  9. november 2018 at 9:40
 • Glen

  Hej Dorthe Holtzmann

  Ja, i kan godt ringe til uret også. Man tilføjer bare jeres telefonnummere til “whitelist”, som findes i appen du installere på din telefon.

  Uret er det sikreste på markedet, man kan nemlig ikke hacke det med SMS-kode, som man kan med mange af de andre billige kineser ure. Jeg har skrevet en del om det længere oppe i kommentarene

  9. november 2018 at 9:56
 • Irene Nielsen

  Hej..

  Vil lige høre om man godt kan bruge kort fra Telmore.

  Venligst Irene

  3. december 2018 at 17:01
 • Glen

  Ja, det kan du godt. Bare sig til dem, at deres abonnement skal understøtte 2g

  3. december 2018 at 20:01
 • Anne

  Hej Glen ved du om man kan købe ure med visere og indbygget gps?

  14. december 2018 at 9:33
 • Glen

  Det kan du ikke. Jeg har ihvertfald ikke set det endnu, og jeg har undersøgt markedet rimlig grundigt.

  15. december 2018 at 20:59
 • Kirsten Plough

  Har dette ur som du sælger kun GPS-funktion og opkald til forældre, eller er der også andre “sports”relateret funktioner i det, som aktivitetsmåling, skridttæller osv..

  Jeg har nemlig overvejet at købe Garmin Vívofit jr til mine børn, men det ser ikke ud til, at der er GPS i dette ur, så lavede en google-søgning og opdagede din artikel..

  16. december 2018 at 23:06
 • Glen

  Hej Kirsten Plough

  Yeps det har skridt tæller

  16. december 2018 at 23:17
 • Anne Skou

  Hej Glen,

  Skal man bruge et abonnement med taletid eller blot et data-abonnement?

  22. december 2018 at 21:57
 • Susanne Thomsen

  Hej. Jeg sidder lige og vil finde et abonnement til sådan et ur. Inden jeg lige hopper ud og køber et MyKi… Hvilket abonnement har du fornemmelse af er billigst? Fullrate vil have 49 kr pr abonnement, og jeg havde håbet på noget lidt billigere…
  På forhånd tak.

  3. januar 2019 at 16:05
 • vanessa

  Hej Glen
  jeg overvejer at købe sådansmart ur til min dreng på 7 og har fået det ned til 2 valg. Denne her og så sådan et Kids Safety GW720X Vandtæt Smartwatch – SortRød
  fra hvad jeg kan læse siger du at det program de bruger som hedder Setracking er knap så godt. men når jeg nu kigger på MyKi facebook side har de virkelig dårlige anmeldelser samt intet at finde på trustpilot hvilket er en smule mistænkeligt synes jeg?

  5. maj 2019 at 13:36
 • Glen

  Hej Vanessa
  Myki Touch er ikke et firma som sælger til private, derfor kan du ikke se dem på trustpilot. Det er en producent, som sælger til virksomheder, som derefter sælger og yder support på urene. I Danmark er det f.eks. Medieland(altså os), som sælger urene. Derfor kan du godt finde os på Trustpilot.

  Mht. Facebook siden, så ved jeg ikke om det er verificerede købere og kender ikke rigtigt siden. Jeg kan kun sige, at vi har MEGET lavet returrate på dette ur, eller solgte vi det ikke:-)

  6. maj 2019 at 20:10
 • Claus

  Hej Glen

  Vi overvejer sådan et ur til vores drenge.
  Kan disse ure ikke fåes i sort?

  11. maj 2019 at 9:06
 • Glen

  Jo, de er hjemme igen inden for 10 dage. Der er bare så stor interesse, at jeg ikke kunne følge med . Gå gerne ind og bestil nu, hvis du skal være sikker på at få et

  11. maj 2019 at 13:31
 • Charlotte

  hej glen. rigtig god artikel. overvejer stærkt et ur til mine 2 unger, til når de blandt andet skal ud og lege på legeplads også videre. så behøver de ikke at skal rende rundt med en telefon i lommen.

  Du skriver du har testet 9 urer. hvilke andre testede du og hvad synes du om dem??
  Jeg har kig på en model der hedder GW400S fra siden My Smartwatch. har du prøvet den??

  11. maj 2019 at 15:47
 • Lars

  Hej Glen,
  Kan du stadig anbefale dette ur eller er det blevet “overhalet” af andre modeller?

  Er der nogen teleselskaber der udbyder særligt billige abonnementer til børn?

  Har uret wifi og kan det bruges til fx googlesøgning?

  Mvh Lars Mortensen

  25. juni 2019 at 20:41
 • Glen

  @Lars – Ja, jeg kan stadig anbefale dette ur, da det løbende bliver udviklet på. Jeg har ikke set nogen bedre ure….. endnu…..
  Uret kan man spore via sin app på telefonen, hvor den viser hvor barnet befinder sig på et Google Maps kort.(Hvis det er det du tænker på med GoogleSøgning og wifi).
  Jeg bruger selv Telia, som koster 39 eller 49 kr. per måned.

  26. juni 2019 at 1:45
 • Tina

  Hej Glen
  Jeg overvejer dette ur til min 7 årige datter. Jeg vil fortrinsvis bruge tale-funktionen, så jeg f.eks. kan ringe til hende og sige, hvornår hun kan gå hjem fra skole. Eller hun kan ringe til mig, hvis hun har brug for det.
  Nu kan jeg se, at der er et review på uret fra 5. juli, hvor de skriver, at man kun kan kommunikere envejs, altså at min datter ikke kan tale til mig, men at jeg kun kan tale til hende. Er det rigtigt? For så kan jeg ikke bruge det. Desuden skriver de, at lyden er meget dårlig i uret. Hvad er din kommentar til det?
  Hvis jeg køber og ikke er tilfreds med kvaliteten eller funktionerne, kan jeg så få pengene tilbage?

  6. juli 2019 at 9:50
 • Glen

  Hej Tina

  Jeg kan ikke finde den anmeldelse du taler om, MEN uret er naturligvis to-vejs kommunikation…. Ligesom når du snakker i mobiltelefon.
  Lyden i uret er helt fin, og du vil ikke blive skuffet.
  Ja, du kan altid returnere uret ved at bruge fortrydelsesretten.

  10. juli 2019 at 21:33
 • Lone

  Hej Glen
  Jeg har et svært handicappet barn, der dagligt bliver kørt til og fra skolen via bus.
  Men busselskabet kan/vil ikke meddele andet ved aflevering end at det kan være ‘inden for en time’ – fx mandage kan hun blive afleveret fra mellem kl. 15.15-16.15, tirsdage fra kl. 14-15 osv. Så jeg kan ikke lave så meget i den daglige times tid (der nogle dage godt kan blive til mere end 60 min.), da jeg konstant skal stå ved vinduet og holde øje med om bussen kommer,, så jeg er klar til at hente barnet ind.
  Jeg overvejer at putte en gps-tracker i tasken, så jeg har styr på, hvornår jeg skal være klar.
  Det må gerne være en, der viser hele transportvejen og hvor på ruten barnet er – mere end en der bare viser den nuværende gps-position.
  Har du nogen anbefalinger?
  Mvh =)

  11. juli 2019 at 10:48
 • Glen

  Hej. Det kan jeg godt se, og man kan med myki pet gps trackeren godt se hvor barnet er. Man kan som sådan ikke definere en rute, og kender ikke til nogen løsninger som kan dette.

  Du kan dog f.eks. definere et bestemt område, så du får en alarm når barnet bevæger sig ud af dette område. Så sætter du det bare således at du får en alarm når barnet er f.eks. ved jeres bygrænse…

  14. juli 2019 at 13:09
 • Jette Jaacks

  Hej Glen. Hvis man nu kun er interesseret i telefonfunktionen, men egentlig ikke gps’en, kan den så slås fra? Mvh. Jette

  8. august 2019 at 14:28
 • John

  Hej

  Har du testet smart watch q50. Hvordan er det ift den i sælger?
  For at benytte gps tracking, bruger man også data på dette, eller kan man slå data fra, og stadig benytte sig af hvor barnet befinder sig henne?

  16. september 2019 at 15:25
 • Camilla

  Hej

  Mine søn er 6 år og lige startet i 0. klasse. Han vil rigtig gerne have et ur hvor man kan ringe og det vil vi egentlig også gerne til hvis han f.eks. er alene hjemme mens vi handler eller selv skal gå hjem.

  Det skal ikke kunne så meget andet end at vise tiden, ringe (til få numre) og evt. Gps så vi kan følge ham.

  Hvad kan du anbefale? Det behøver hverkan at være det dyreste eller det billigste, men det vigtigste er at det fungerer.

  På forhånd tak.

  Mvh Camilla

  25. oktober 2019 at 12:51
 • Mark Madsen

  Hej
  Jeg er meget interesseret i sådan et ur, men syntes dog det er lidt tidligt til min datter på 2 år.
  Hvilken alder ville du anbefale at man kan tage sådan et ur i brug?
  Jeg var nu også mest på udkig efter en mini GPS som jeg måske kunne ligge under sålen på min datters sko, da et GPS ur på børn er meget almindeligt nu, ( og gud forbyde det, så vil det jo være det første som bliver taget af i tilfælde af det værste), findes sådan nogle og er det sikkert? Kan du anbefale et produkt?

  25. november 2019 at 4:09
 • Gry

  Kender du det der hedder Wonlex q50?

  26. november 2019 at 10:12
 • Gry

  Kan uret tilknyttes mere end en tlf, hvis nu både mor og far skal kunne kontakte barnet? Eller kan den ene part blot ringe op til uret men ikke have app adgang?

  26. november 2019 at 11:00
 • Glen

  Hej Gry

  Man kan ikke tilkoble 2 telefoner til uret med APP, fordi så ville det blive noget rod, når barnet sender talebeskeder. Fordi hvem skal uret så sende beskeden til?
  Men man kan sagtens ringe til uret fra forskellige telefoner. Du skal bare tilføje telefonnumrene til “whitelist” i APP´en til dit GPS ur.

  27. november 2019 at 22:31
 • Glen

  Hej Gry
  Ja, det er et billigt kina ur, og det har jeg skrevet en massere om længere oppe i artiklen. Disse ure kan jeg ikke anbefale, da de ikke fungerer og kan hackes med SMS-beskeder.

  27. november 2019 at 22:33
 • Glen

  Hej John

  Som jeg har skrevet flere gange i dene artikkel, så er q50 et billigt kineserur 🙂 Det kan hackes med SMS og er meget ustabilt med GPS.
  Man kan ikke have et ur uden Sim-kort, så kan man nemlig ikke sende data.

  27. november 2019 at 22:35
 • Glen

  Hej Mark

  Ja, det er for tidligt med 2 år.
  Jeg vil anbefale fra 5 år 🙂

  27. november 2019 at 22:39
 • Loni Hemmingsen

  Hvornår kommer det lilla på lager igen?

  28. november 2019 at 21:05
 • camilla Louise Høgenhav mikkelsen

  Hej Kan man fra app’en slå opkaldsfunktionen til og fra? Feks hvis det først er tilladt at ringe hjem når man går i sfo og ikke i skoletiden?

  28. november 2019 at 23:50
 • Mie

  Hej Glen.
  Hvor mange alarmer kan man sætte.?
  Jeg har en dreng der skal på toilettet 1 gang i timen.
  Mvh. Mie

  3. december 2019 at 9:50
 • Jeanette Grube

  Hej Glen,
  Vi overvejer at købe et Myki ur her til jul til vores søn på 7, for at han kan se, hvornår han skal gå til bussen. Men jeg synes ikke, at jeg kan læse nogen steder, om man kan sætte en alarm på uret. Kan man det? Eller skal man sende en besked for at minde ham på, at det er tid til at pakke sammen og komme til bussen?
  Vh. Jeanett Grube

  4. december 2019 at 21:49
 • Allan benerman

  Hej Glen..
  Vi skal til at bestille et myki.
  Men du skriver det kræver 2g.. data ..
  Er det korrekt.
  det er da Old School og langsomt.. og ikke alle udbydere tilbyder 2g ikke hos 3

  15. december 2019 at 11:53
 • Glen

  Hej Allan

  Pt. er det stadig 2g, men det har alle standard teleudbydere indbygget i deres almindelige abbonment…Telia, tdc, telmore osv.

  2g er gammelt men du kan ikke høre forskel på 2g og 3g. 3g er hurtigere til at overføre data, men da dette børneur med GPS ikke bruger særlig meget data, kan du slet ikke mærke forskel.

  2g forventes tidligst udfaset 2027, men der er ikke sat data på endnu…

  10. januar 2020 at 16:30
 • Kikki

  Hej Glen

  Kan man begrænse hvornår barnet må kunne ringe? Så de fx ikke ringer i skoletiden?

  Mvh Kikki

  14. januar 2020 at 18:40
 • Jesper

  Hej Glen
  Kan du anbefale et andet ur der er vandtæt, så det kan bruges i vandland på sommerferien

  Jesper

  26. januar 2020 at 7:13
 • Lotte

  Hejsa. Tak for en god artikel. Jeg er ret interesseret i Myki uret, men kunne godt tænke mig er ur der er vandtæt. Har su sådan er i sortiment? Tak for svar 🙂
  Hilsen Lotte

  6. juni 2020 at 19:19
 • Sofie

  Hej Glen,

  Jeg har i noget tid haft kig på dette ur. Vi har et “billigt” et fra evermart – sikkert fra Kina, men det klarer opgaven fint. Dog er GPS ikke korrekt nok, og højtaleren er dårlig, dvs han har svært ved at høre os når vi skal tale med ham. Han er 7 år.

  Hvordan er lyden i et Myki? Og kan jeg returnere det hvis ikke jeg finder lyden tilfredsstillende?

  Mvh Sofie

  10. juni 2020 at 18:48
 • Tine

  Hej Glen
  Tak for en super anmeldelse. Jeg synes uret fra myki ser ret stort ud, fx sammenlignet med det her [Link deleted]
  Er det et af dem du har afprøvet og derfor kender noget til? Jeg har en pige der lige er blevet fire og hun er ret lille af sin alder og jeg er bange for hun vil nægte at have uret fra myki på hvis det er for stort. Hun har altid været ret taktil sky og vil fx også meget nødigt have sko på…

  25. juni 2020 at 12:24
 • Lillian

  Hej
  Jeg kan se at I ikke får flere MyKi GPS børneur på lager mere?
  Hvor kan man få fat i dem udover jeres? Tak på forhånd
  Mvh Lillian

  17. juli 2020 at 20:31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Levering 1-2 hverdage som altid - Support holder ferie indtil 3. august og derfor er der lidt længere svartider. God Sommer :-)