IT-Forum

C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt

Citat

Hej!

Jeg har et problem med min computer. Når jeg tænder den, får jeg blå skærm, hvor der står "Automatisk reparation" og at den ikke kan repareres og siger at logfilen er C:\Windows\System32\Logfiles\Srt\SrtTrail.txt. Herefter kan jeg klikke på "Avancerede indstillinger" og får så flere muligheder.

Jeg har kigget rundt på nettet og YouTube og jeg føler efterhånden jeg har prøvet alt inkl. mange forskellige kodninger. Hvad der virker til at virke for andre virker ikke for mig.

Jeg har her linket til en video, der meget godt viser, hvad problemet er. Jeg har prøvet at følge den og mange andre videoer, men det har bare ikke virket for mig: https://www.youtube.com/watch?v=e_zZSIuQI0A. Jeg har derudover hørt, at det kan være et problem med batteriet, hvilket kan sætte sig forkert, men jeg ved ikke hvor det sidder og hvordan man fixer det. Jeg har en HP-computer.

Jeg håber, I kan hjælpe mig!

Mvh. Sofie

 

 

Citat

Hej Sofie

Det er ikke et problem med batteriet, det har ingen sammenhæng.

Det er 99% af gangene nogle systemfiler, som bruges til at starte Windows som er gået i kage. Dette kan repareres med autimatic repair, som jeg kan se du har kigget på. Men som du har erfaret, så fungerer automatic repair ufatteligt sjældent.  Hvis du har oprettet gendannelsespunkter, så er der en relativ stor chance for at dette ville fungere. Har du lavet gendannelsespunkter?

Læs mere om gendannelse her: http://medieland.dk/artikler/systemgendannelse-windows-10/

Ellers er der kun en løsning, og det er backup og reinstallation af Windows.