Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

For at gøre det så nemt som muligt, og for at vi kan spare tid, har vi samlet en liste over de mest almindelige spørgsmål, som vores kunder stiller.

1. Hvordan bestiller jeg? Du klikker på “Services” i den blå menu i toppen af denne siden, og herefter klikker du på menupunktet som hedder “Video til DVD”. Du kommer nu ind på en side, hvor du kan læse nærmere og bestille på den grønne knap som hedder “Bestil nu”.

2. Hvordan er forløbet når man har bestilt videooverspilning? Du modtager en vejledning under bestillingen, men det foregår normalt således: Du sender båndene til os med PostDanmark, vi kvitterer per email ved modtagelse, og når de er overspillet, sender vi dine bånd samt DVD’ere retur og du modtager samtidig en email om afsendelsen. I pakken ligger vi din faktura som skal betales via bankoverførsel.

Ved computerreparation eller afhentning af bånd og andre produkter, betales med dankort eller mobilepay.

3. Overspiller i hele båndet eller dele af det? Vi spoler båndene tilbage og overspiller som udgangspunkt hele båndet, men hvis du ønsker, at overspilningen skal starte fra et andet punkt, end starten af båndet, så skal du spole båndet til startpunktet, og tydeligt gøre opmærksomt på, at overspilningen skal starte fra dette sted. Det kan du gøre på bestillingsblanketten når du bestiller, eller sætte en seddel på båndet.

4. Får jeg mine bånd retur? Når du får overført dine videobånd til DVD, så får du dem altid retur, medmindre du beder os om andet.

5. Hvem bruger i som fragtfirma? Vi benytter et pakkeri som hedder Becher-Madsen Service, de pakker vores pakker forsvaligt og sender det med PostDanmark.

6. Kan man miste sine bånd i posten? Vi kan ikke garantere for hvordan PostDanmark gør deres arbejde, men til trods for at vi sender og modtager et gennemsnit på 10 pakker om ugen og har gjort dette i flere år, så har vi endnu ikke oplevet 1 pakke er bortkommet….. Vi sender altid emails til dig, når vi modtager og sender din pakke.

7. Kan man aflevere på jeres adresse? I forbindelse med overspilning af VHS til DVD, har vi flere kunder som ønsker dette.Derfor kan vi godt tilbyde dette, men kun efter aftale, da vi også kører ud og repararer computere og derfor ikke altid, er på kontoret. Ring eller email for at lave en aftale.

8. Er det muligt at få båndene overspillet til en videofil? Ja, det kan sagtens lade sig gøre. Du får dem leveret som en MPEG-fil, som kan afspilles på PC og MAC. Videofilen MPEG kan selvfølgelig redigeres, hvis du ønsker dette. Du kan bestille overførsel af video til PC her (dette gælder også MAC).

 

 

Tags

Konverter VHS til DVD hos MedielandOverspil VHS til DVDOverspilning af VHS til DVD pris ?Overspille dine VHS til DVDVHS til computerVHS til PCVHS-bånd til DVDVideobånd til DVDVHS til DVDVHS to DVD